Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

amerikaanse akita karakter

Het karakter van de langharige Amerikaanse Akita. Hij wordt daarom ook wel de Amerikaanse Akita langhaar genoemd.

American Akita
American Akita

De waardige rashond met het FCI-standaardnummer 344 voert liever.

. Beschikbare puppys Lijst van fokkers Rassen Ik heb een nestje. De Amerikaanse Akita is een lieve en intelligente hond maar zeker geen doetje. Het is een hond die evenwicht uitstraalt en. De hond is namelijk niet alleen maar intelligent dit ras is ook onafhankelijk trots en.

Karakter van de American Akita. De Akita is een loyale huisgenoot voornamelijk ook rustig. 365 De Amerikaanse Akita is een grote stevige stevig gebouwde evenwichtige hond met zware botten. Daar is verskillende kleure waaronder wit swart grys gevlek ens.

Amerikaanse Akita -karakter. Zijn temperament maakt hem echter niet één van de gemakkelijkste rassen. Amerikaanse Akitas zijn niet het gemakkelijkste ras ze zijn stoer en onverschrokken maar ze zijn ook erg gevoelig naar hun gezin toe. De Amerikaanse Akita is dus duidelijk de sterkste hond het komt dan ook niet als verrassing dat de Amerikaanse Akita vroeger werd gefokt om op wilde honden te jagen.

De Amerikaanse Akita is veel te trots voor zulke banale spelletjes. Amerikaanse Akita Grote Japanse Hond Akita. Die gewig van die Amerikaanse akita is tussen 32 en 59 kilo. Onze liefde voor de Amerikaanse Akita begon ongeveer 16 jaar geleden toen we onze eerste Akita aankochten een Japanse Akita Sheba na enkele jaren gevolgd door een Amerikaanse.

Amerikanske Akita er en af de hunde racer der har karakter og renlighed hvilket gør det muligt for dem at blive holdt selv i en lejlighed. Stokken pakken en door ringen springen. De Amerikaanse Akita wordt relatief groter dan zijn ouderras de Japanse Akita Inu. Het kan groeien tot een hoogte.

De langharige Akita is erg populair in de Verenigde Staten. Dit val op as n baie beskermende tipe hond met sy gesin en n hoë weerstand teen koue. Disse hunde laver ikke overdreven støj og har ingen. Amerikaanse Akita is n.

Die Amerikaanse Akita is een van die belangrikste variante van die Japannese Akita inu ras. Zachtaardig wanneer men hem aanhaalt kan woest zijn als een Samurai en lief als een baby poes woest als hij wordt uitgedagen een klein hartje in een groot. Tipaw is opgenomen in de lijst van gespecialiseerde media van de dienst Dierenwelzijn. De Amerikaanse Akita heeft een imposante krachtige uitstraling.

Leer Meer Over De Amerikaanse Akita Karakter Uiterlijk Inu Crew
Leer Meer Over De Amerikaanse Akita Karakter Uiterlijk Inu Crew
Amerikaanse Akita Of Great Japanese Dog Rassen Honden Hondenrassen
Amerikaanse Akita Of Great Japanese Dog Rassen Honden Hondenrassen
Amerikaanse Akita Ras Beschrijving Leer Dit Sterke Ras Kennen
Amerikaanse Akita Ras Beschrijving Leer Dit Sterke Ras Kennen
Amerikaanse Akita Zooplus Magazine
Amerikaanse Akita Zooplus Magazine
Amerikaanse Akita Uitgebreide Beschrijving Van Het Hondenras Tipaw
Amerikaanse Akita Uitgebreide Beschrijving Van Het Hondenras Tipaw

Posting Komentar untuk "amerikaanse akita karakter"